Pages

Wednesday, 15 February 2012

Rumah Sedia Untuk Di Tengok

Cassinia Fasa 1, Taman Pulai Indah dah boleh ambik kunci, umah dah siap dari 3 jan 2012 hari tu lagi, tp sebab government belum bayar abis bayar ke developer tunggu jer la dulu..

8hb Feb tipon developer, kata dah boleh ambik kunci, terus ambik kunci, 9hb hari khamis tu terus pi tengok rumah... em... kacau betulla kontraktor2 ni... hilang mood aku nak tgk rumah, em..


ni jer la gambarnya dulu, yang lain belum dapat agi nak ambik...
setakat ni air dgn api tak masuk lagi, memang la rumah sedia untuk di tengok jer, xboleh duduk lagi..

renovate blum lagi, tapi dah deal dengan 2 kontranktor berasingan untuk grill dan cornis... grill satu rumah RM2600, cornis pulak untuk ruang tamu RM3100, siap dengan lampu dan tempat kipas..

Tengoh pening pikir nak buat camana untuk dapur...
:)